Νέα

2019-08-25 13:03
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ 01/09/19. Συγκεκριμένα, με 570.000.000 ομιλητές σε όλο τον κόσμο, τα ισπανικά είναι η δεύτερη περισσότερο ομιλούμενη γλώσσα μετά τα κινέζικα. Είναι επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες και ως μητρική είναι η δεύτερη γλώσσα (μετά την κινεζική) με τους...
2015-09-14 00:00
    Το PRIME βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του, αναλαμβάνει ,από τη νέα σχολική χρονιά, για όσους το επιθυμούν τη μεταφορά των μαθητών απο και προς το εκπαιδευτήριο μας με ιδιόκτητο εννεαθέσιο mini bus χωρίς επιπλέον χρέωση.
Προϊόντα: 1 - 2 από 2

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ PRIME

Προϊόντα: 1 - 9 από 9

Προϊόντα

Νηπιακά τμήματα με ειδικά μελετημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διότι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ξεκινάει βιωματικά με γερές βάσεις.Αλληλεπιδραστικές ασκήσεις,μάθημα με χρήση internet, μάθημα συμμετοχής.
Σύγχρονο, υψηλής αισθητικής περιβάλλον
Καινούριο εκπαιδευτήριο που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου ξενόγλωσσου σχολείου, με υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Τμήματα ενηλίκων εξειδικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους. Πρωϊνά, μεσημεριανά, βραδινά τμήματα που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες ενηλίκων. Ειδικές τιμές για φοιτητές, σπουδαστές και γονείς μαθητών του σχολείου μας.